• slide wiezijnwij

Wie zijn wij?

Even voorstellen: De Verloskundige

We werken met drie vaste verloskundigen in deze praktijk. Daniëlle de Groot, Suzan Spreeuwenberg en Sabine Punt. Zij doen de intake's en maken ook de echo's. De verloskundige die de intake bij je doet, wordt je case manager. 

Klik op de betreffende foto om ons een persoonlijke email te sturen

De beste begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat de zwangerschap, bevalling en kraambed voor jullie als ouders zo goed mogelijk zal verlopen. En omdat iedereen verschillend is, zal dit niet voor iedereen op dezelfde manier zijn. Wij hopen dat jullie je wensen kenbaar maken zodat wij jullie de beste begeleiding kunnen bieden die bij jullie past. Uiteraard voor zover dit medisch verantwoord is. Laat daarom altijd weten hoe je over bepaalde dingen denkt. 

Wij doen om beurten spreekuur. Op deze manier leer je ons allemaal kennen tijdens de zwangerschap. Wanneer een van ons spreekuur heeft, doet de ander de dienst. Zo zijn wij altijd voor jou bereikbaar.

Waarneemsters

Onze vaste waarneemsters zijn Priska Burger en Petra Heijstek. Zij vullen ons het hele jaar door aan en werken wat meer tijdens bijscholingen, verloven en vakantie's. 

Klik op de betreffende foto om ons een persoonlijke email te sturen

 Stagaires

Ook begeleiden wij stagiaires van de Verloskunde Academie Rotterdam. Dit is een van de vier opleidingen tot verloskundigen in Nederland. De stagiaires lopen zo nu en dan mee bij ons in de praktijk. Het is voor verloskundigen in opleiding erg belangrijk om veel praktijkervaring op te doen. Wij geven ze graag die kans. Indien je dit liever niet wilt, kun je dat aan ons doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Want het krijgen van een kind is een bijzondere ervaring!

 Zwangerschapswaarneming

 Petra Heijstek is zwanger en gaat begin maart met zwangerschapsverlof.
 Wij zijn heel blij dat Kirsten Verhoeven ons team komt versterken de komende periode! 

f3d7488c 01be 4543 87ce e6e3a8831297

Built with HTML5 and CSS3 | Copyright © 2018-2019 BringMeOnline